تبلیغات
شیلات وآبزیان - قبل از خریدن ماهی بخوانید
شنبه 6 مهر 1392

قبل از خریدن ماهی بخوانید

   نوشته شده توسط: مهران بادپا    

مصرف ماهی درطول هفته به همه ی افراد توصیه می شود، تنها مادران باردار باید برای خوردن ماهی زیاد با پزشک خود مشورت کنند.
گفتنی است ماهی ها در عین حال که فواید زیادی برای بدن دارند می توانند منجر به بروز مسمومیت غذایی در افراد شوند.

بررسی ها نشان می دهند ماهی و آبزیان دریایی باعث حدود 6 درصد از مسمومیت های غذایی هستند. از جمله ماهی هایی که احتمال مسمومیت غذایی توسط آنها زیاد است، ماهی تن، ماهی های دریاهای گرمسیری، ماهی قزل آلا، میگو و خرچنگ است.

بررسی ها نشان می دهند برخی از موارد ابتلا به مسمومیت در اثر مصرف ماهی به دلیل زندگی ماهی ها در آب آلوده به ویروس و یا آلودگی های زیست محیطی رخ می دهد.
بروز مسمومیت در اثر ماهی خوردن به علت وجود بیماری در بدن ماهی است.

پزشکان توصیه می کنند تا افراد برای مصرف یک وعده ی غذایی سالم با انواع ماهی ها حتما ماهی تازه صید شده خریداری کنند که چشم ماهی روشن و واضح باشد و بوی خیلی تندی ندهد.

همینطور به محض خرید ماهی بهتر است در اولین فرصت ماهی را در فریز منجمد نموده و پس از آن که حدود 24 ساعت گذشت برای طبخ غذا از ماهی استفاده شود. پزشکان دمای مناسب برای طبخ ماهی را در حدود 45 درجه ی فارنهایت پیشنهاد می کنند چون در این دما تمام میکروب ها و بیماری های احتمالی موجود در ماهی از بین می رود


دوشنبه 15 مهر 1392 07:53 ق.ظ
واقعا
فرمایشات حضرتعالی به دیدگان،ولی هر کسی که به دریا نزدیکی ندارند و تخصص هم ندارند که بدونند ماهی تازه هست یا نه از کجا بفهمیم؟- فککنم ماهی تازه واسه اونای هست که نزدیک دریا هستند-چون من نوعی اگه600 یا 700 کیلومتر تز دریا فاصله داشته باشم از کجا بدونم تاااااااااااااااااااااااااازه هست؟
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.